ЯК ПРОДАВАТИ СВОЇ ТОВАРИ АБО ПОСЛУГИ БЕЗ САЙТУ?

Процес створення сайту з нуля в ТОП у видачі досить тривалий і потребує чимало вкладень. Не завжди у підприємців-початківців є на це фінанси й час. У Вас може бути класна ідея, яку ви хочете реалізувати вже сьогодні. Товар є, маржа порахована, все зрозуміло і готове до продажу.

Але, коли ви вперше стикаєтеся з запуском інтернет-магазину, процес може затягнутися. Потрібно обрати виконавця, визначитися з платформою (звичайно Бітрікс), дизайном, потім наповнити сайт контентом, скласти семантичне ядро, закупити посилання, надати ТЗ копірайтерам і т. п. Все це може затягнутися не на один місяць...що ж робити, якщо запуск продажів потрібен тут і зараз? І чи є взагалі варіанти?

Звичайно є.

ЛІДОГЕНЕРАЦІЯ FACEBOOK

З цим завданням вже давно чудово справляються соцмережі. Це коштує значно дешевше, і потребує набагато менше часу. У разі наявності створеної й оформленої сторінки, ви можете запустити рекламу в цей же день. Для збору лідів, Facebook пропонує спеціальний формат-лідогенерації. З його допомогою ви можете отримати контактні дані клієнтів, з мінімальними зусиллями для Вас. Користувач буде бачити у себе в стрічці пост з описом Вашого товару, а під постом буде знаходитися кнопка (її можна назвати на свій розсуд, обравши з переліку варіантів).

Після натискання на цю кнопку, у користувача відкриється нове вікно, в якому вже автоматично будуть заповнені потрібні вам поля: телефон, ім'я, Пошта і т. п.

Нижче — кілька прикладів такої реклами наших клієнтів.

У цьому разі, використовується формат кільцевої галереї, що дозволяє показувати рекламу як на просторах Facebook, так і Instagram.

Після натискання на кнопку «Отримати пропозицію», у користувача відкривається нове вікно, у якому вже заповнені потрібні поля. Після чого, йому залишається натиснути кнопку «відправити» (скріншот нижче)

Ось ще кілька прикладів формату лідогенерація. У цьому випадку використовується Відеоролик.

ПРОСУВАННЯ ПРОФІЛЮ INSTAGRAM

Якщо Ваша аудиторія «мешкає» в Інстаграмі — не турбуйтеся, тут теж є де розгулятися. У цій соціальній мережі присутні два основних інструменти — це трафік на сайт і просування посту. Щодо першого, думаю, зрозуміло — людина натискає кнопку, його перенаправляє на сайт. Другий варіант, який нам підходить — це все та ж кнопка, але при її натисканні користувач проходить на акаунт Компанії (або Ваш особистий). Наприклад, рекламний пост одного з наших клієнтів.

У цьому випадку, користувач бачить у своїй стрічці пост (при цьому, він не підписаний на сторінку), при кліці на кнопку «Відкрити профіль Instagram» його перенаправляє на Профіль компанії, де він може дізнатися потрібну йому інформацію в приватних повідомленнях і купити товар за підсумком листування.

У разі свайпа вгору — користувача перенаправляє на профіль..

Таким чином, ми отримуємо два робочих інструменти, які готові до запуску протягом дня. Звичайно, є й інші варіанти, але ми вказали швидші й часто використовувані.

Що стосується вартості запуску таргетованої реклами. Ціна на послуги SMM нашого агентства стартує від 2500 грн. Якщо обсяг робіт великий, і до проекту потрібно підключати дизайнера, копірайтера або інших фахівців — вартість буде змінюватися за підсумком оцінювання витрат часу.

Якщо такий формат реклами Вам цікавий, зв'яжіться з нашим Project Manager - він з'ясує завдання й озвучити більш детальну цінну. Наші фахівці можуть приїхати до вас в офіс і обговорити детально всі завдання. Наш офіс знаходиться в Києві та Кременчуці - welcome.