За відомостями компанії Google Україна на 2017 рік, процент часу перегляду контенту на цій площадці зріс аж на 70%.Щодо цього проінформував директор з розвитку контент-мейкерів YouTube у Східній Європі — Кирило Литовинський. Також, було зазначено, що за минулий рік кількості українських каналів на YouTube зросла на 30%, а глядацька активність на 60%. До того ж, кількість нових відео в українському розділі YouTube підвищилася на 90%.

Згідно з Всесвітньою статистикою, близько 400 годин контенту завантажується на YouTube щохвилини, а щодня користувачі переглядають 1 млрд годин відеоматеріалів, при тому що 60% з них припадають на мобільні пристрої.

Зовсім нещодавно стало відомо, що серед українців YouTube значно обійшов «Яндекс» у рейтингу популярності. Враховуючи таку любов до цього ресурсу, немає нічого незвичайного в тому, що серед наших земляків є YouTube-знаменитості.

Пропонуємо Вашій увазі 10 українських YouTube-акаунтів, число підписників яких перевищило позначку один мільйон. Нагадаємо, що вже 30 українських каналів мають більш як 1 млн підписників.

EeOneGuy (11,5 млн) - уродженець Дніпропетровської області у реальному житті відомий як Іван Рудський, на сьогодні є одним з найбільш популярних відеоблогерів.

SlivkiShow (8,3 млн) - популярний канал з досить якісним і цікавим контентом, що містить різноманітні лайфхаки.

Miss Katy (4 млн) - невигадливий канал, де маленькій дівчинці Каті батьки дарують різноманітні подарунки, а безпосередню реакцію малятка знімають на відео.

Mister Max (4 млн) - старший брат Miss Katy, популярність якого нічим не поступається популярності сестри.

Anastasiya Shpagina (2,8 млн) - одеситка, відома як дівчина-аніме, пропонує своїм підписникам відео з цікавими експериментами над зовнішністю за допомогою макіяжу, «гримуючи» себе під різних знаменитостей.

YarikPawGames (2,7 млн) – ігровий канал, що належить київському відеоблогеру Ярику Лапі.

DILLERON Play (2,6 млн) - цей канал належить Одеській подружній парі Миколі та Ганні Богословим. Головна тематика — ігрові огляди.

Альона Венум (1,9 млн) - уродженка Кременчука, що знімає цікаві DIY - відео, лайфхаки й кумедні скетчі.

MrUnfiny (1,8 млн) - канал Вінницького відеоблогера Артема Сніцара, який повністю присвячений грі Minecraft.

TeranitGame (1,3 млн) – канал присвячений проходженню різних ігор, належить Миколаївському відеоблогеру Олександру Маюрі.