ЧИ ПОТРІБНА МЕНІ РЕКЛАМА В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ?

Соціальні мережі — це 14 мільйонів потенційних клієнтів, тільки в Україні (Facebook+Instagram). Банкіри й фермери, менеджери різних рівнів, матусі й підлітки — всі, хто вам потрібен. Завдання лише одне — за допомогою можливостей рекламного Кабінету знайти вашу цільову аудиторію і показати цікаву для неї пропозицію. Кожен день на цьому майданчику відбуваються тисячі продажів.

Думаю, відповідь очевидна. Наприклад, основну кількість клієнтів, ми також отримуємо завдяки рекламі в соціальних мережах, а саме — з лідогенерації Фейсбук.

Кожен день, коли Ви використовуєте канал соціальних мереж, надає Вашим конкурентам перевагу перед Вами.

"У МОЇЙ СФЕРІ БІЗНЕСУ ЦЕ НЕ ПРАЦЮЄ"

З нами працюють клієнти з самих різних ніш: будівництво, харчування, товари для дому та дітей, освітні проекти, прикраси й т.п. У кожного проекту свої нюанси, а значить, й різні інструменти для досягнення цілей. У когось, найкраще приносить конверсії чат — бот, в інших — трафік на сайт, у третіх — лідогенерація і т. п.

Звідси стає зрозуміло, що розумніше буде спитати: які саме методи реклами дозволять вашому бізнесу отримувати клієнтів? Важливо розуміти принципи алгоритмів видачі контенту у стрічці конкретної соціальної мережі, не важливо Facebook це або YouTube.

Знаючи як це працює, розуміючи які інструменти пропонують соціальні мережі для взаємодії з клієнтом, а також визначивши свою цільову аудиторію — успішність такої рекламної кампанії приречена на успіх. Разом з тим, якщо одна з цих складових випадає — картковий будинок руйнується. Немає сенсу крутити рекламу на аудиторію, про яку ви нічого не знаєте, і водночас, немає сенсу запускати рекламу на аудиторію, яку ви добре опрацювали, але не знаєте принципів роботи рекламно Кабінету.

СКІЛЬКИ КОШТУЄ РЕКЛАМА В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ І СКІЛЬКИ ЧАСУ ПОТРІБНО НА ЇЇ НАЛАШТУВАННЯ?

Ми прекрасно розуміємо, що для підприємців і власників свого бізнесу, час — такий же цінний ресурс, як і гроші. Як правило, у клієнта немає часу чекати результатів, особливо коли мова йде про SEO, де підсумки роботи можуть бути відчутні через 4 місяці й більше. Клієнти потрібні сьогодні, тут і зараз. І це ще одна перевага в роботі з соціальними мережами.

Наша співпраця відбувається наступним чином: телефонуємо, отримуємо ваші соціальні мережі, сайт, проводимо аналіз, як ваших ресурсів, так і ресурсів конкурентів. На основі цього — робимо контент-план, пишемо унікальний контент = публікуємо. Паралельно, відправляємо вам згаданий вище "аватар клієнта", заповнюємо його, на основі цього складаємо креативи для реклами, опрацьовуємо аудиторії, після — запускаємо рекламу, отримуємо клієнтів. Якщо клієнт (Ви) оперативно надає всю потрібну інформацію, на це йде не більше трьох днів.

Що стосується вартості — вона може варіюватися в залежності від ваших завдань. Якщо, наприклад, у Вас Instagram — акаунт і вам потрібен запуск реклами — це може коштувати від 2000 грн, якщо вам необхідний повний спектр послуг: реклама, контент, робота з передплатниками, розіграші й т.п., у такому випадку цінник починається від 5000 грн.

ПІДБИВАЄМО ПІДСУМКИ:

У соціальних мережах ведуть свої рекламні кампанії як найбільші бренди: Rozetka, Comfy, Алло, МАУ, політичні партії, так і локальні компанії: салони краси, кафе, юристи й т. п.

Завдяки широкому вибору різних методів, бюджети кампаній можуть бути різними, що дозволяє брати участь на цьому майданчику навіть найменшим компаніям, які тільки починають свій шлях.

Ми, у свою чергу, зацікавлені в тривалій співпраці з клієнтом, а це можливо тільки якщо наша робота буде вигідна для Вас. Не забувайте, що кожен день ваших сумнівів, дає вашим конкурентам ще один день для отримання Ваших клієнтів.