Соціальна мережа Facebook не стоїть на місці. Для нас, як для компанії, що займається просуванням різних проектів в Інтернеті, це означає постійний моніторинг всіх оновлень, а після застосування нових можливостей — поліпшення показників з рекламних компаніях.

Наявність спеціального модуля, для створення повноцінного інтернет-магазину, у Facebook існує вже досить давно. Однак, час від часу, він піддається різним змінам, у вигляді доопрацювань і додавань нового функціоналу. На даний момент (липень 2017), можливості Facebook надають досить велику кількість інструментів для створення повноцінного незалежного майданчика, як для спілкування з Вашими клієнтами, так і для продажів своїх товарів або послуг.

ЯК ПІДКЛЮЧИТИ МОДУЛЬ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНУ В FACEBOOK?

Насправді, цей модуль вже підключений — Вам лише необхідно його активувати. Зробити це можна в налаштуваннях сторінки, в розділі "Редагувати сторінку". У списку знайдіть напис " Магазин " і натисніть"включити". Все — тепер магазин підключений до вашої бізнес-сторінки. У цьому ж меню, ви можете налаштувати, яким за рахунком буде відображатися магазин на головній сторінці у лівому меню.

Зразок магазину в Facebook Ви можете подивитися на примере компании Витан, де нами був реалізований цей функціонал.


Модуль магазин, відображається другим за списком в лівому меню. У стрічці новин відображається три товари.

Під час переходу в сам магазин, перед Вами відкривається перелік всіх товарів. У верхній частині, Ви можете додати невеликий опис вашої компанії або товарів, представлених в цьому каталозі (не більше 200 символів).

Варто відзначити, що над описом присутній повноцінний пошук по магазину — клієнт може знайти необхідний товар у два кліка.




Вигляд модуля магазин на сторінці в Facebook

Для зручності ваших передплатників, Ви можете структурувати товари за розділами, що значно спростить їх пошук. Сама картка товару містить повноцінний функціонал звичайного інтернет-магазину. Ви можете додати: кілька фотографій, відео, опис, назву товару, посилання на сайт або кнопку "зв'язатися з продавцем", вказати ціну. Також, товар або послугу можна коментувати, прикріплювати фотографії або відео, що дозволить покупцеві ділитися своїм досвідом, коментуючи картку товару.


Вигляд картки товару / послуги в модулі магазину Facebook

До кнопки" Оформити на сайті " ви можете прикріпити будь-яке посилання, в тому числі та UTM мітку. Це дозволить точно відстежувати в Гугл Аналітікс або Яндекс метрики скільки було переходів за конкретним товаром.

Важливо. що тільки саме підключення та налаштування магазину в Facebook не гарантує продаж ваших товарів / послуг. Необхідний грамотний підхід фахівців до наповнення контенту самої сторінки, її просування за допомогою таргетованої реклами, графічне оформлення і т. п.

Команда Riverit (РІВЕРАЙТІ) допоможе вам скласти ефективну стратегію, план публікацій, виявити цільову аудиторію, а також виконувати ряд інших важливих завдань, які дозволять вам перетворити вашу сторінку в надійний інструмент для заробітку грошей. Отримайте безкоштовну консультацію або призначте зустріч нашому менеджеру за номером: +38 (096) 026-86-06.